Onze BSO is uniek in IJsselstein. Naast kinderopvang, bieden wij ook buitenschoolse opvang aan, BSO Jungkidz. Handig, want dan kunt u op een plek de kinderen ophalen! Ook voor uw kind is dit een groot voordeel. Als kinderen naar school gaan is het vaak al een spannende tijd. Naar school, nieuwe omgeving, kinderen. In een keer zijn ze ook van de oudste, de jongste!

Doordat BSO Jungkidz naast Kinderopvang Purkie gevestigd is, kennen de kinderen de leidsters al. Ze blijven in dezelfde omgeving, een omgeving waar ze vaak al zijn geweest.  Als u al klant bent bij Kinderopvang Purkie is de kans namelijk heel groot dat uw kind regelmatig bij de bso al geweest is, bijvoorbeeld door de workshops die daar aangeboden worden. Het wenproces kan dan heel snel gaan. Maar ook u van buitenaf komt, en u dit leest, bent u waarschijnlijk op zoek naar de combi kinderopvang en bso. Ideaal want uw beide kinderen gaan van en naar dezelfde plek. Dat biedt een vertrouwd gevoel hetgeen bijdraagt aan de emotionele veiligheid.

BSO Jungkidz haalt kinderen op van bijna alle scholen in IJsselstein. Onze bso is uniek in IJsselstein door zijn werkwijze (thema georiënteerd), zijn bewuste keuze voor kwaliteit in spelmogelkheden en  bijzondere aandacht voor creatieve disciplines.

Overtuig uzelf, en kom een keer vrijblijvend langs!