De groepen

Kinderopvang Purkie heeft vier groepen: de Ukkies, de Hummeltjes, de Bijdehandjes en de Eigenwijsjes.

De groep de Ukkies is een verticale groep met plek voor 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze groep bestaat uit twee ruimtes die op elkaar aangesloten zijn. Hierdoor kunnen wij zowel de oudere kinderen als de baby’s een veilige plek bieden.

De Hummeltjes is onze baby/dreumes groep. Hier is plek voor 9 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. Rond hun tweede levensjaar stromen deze kinderen automatisch door naar de peutergroep.

De Bijdehandjes is onze peutergroep voor hele dagopvang. Hier is plek voor 14 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. In deze ruime groep is er voldoende gelegenheid voor de kinderen om zich optimaal te ontwikkelen

Bij de Eigenwijsjes bieden wij peuter-speel-ochtenden aan voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar. Deze groep is vooral gericht op het leren samen spelen en school voorbereidende activiteiten.

Op alle groepen werken wij met school voorbereidende activiteiten, ook wel VVE genoemd.
De ruimtes zijn op een gezellige en huiselijke manier ingericht. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich veilig en vertrouwd voelt bij Purkie. Ook vinden we het belangrijk dat ze de leidsters en de andere kinderen kennen.

Iedere groep heeft bovendien de beschikking over hun eigen slaapkamers.

Onze trots is de binnenspeelhal, waar alle groepen gebruik van kunnen maken. Hier kunnen de kinderen bij goed weer, maar ook bij slecht weer heerlijk ravotten. Vanuit de speelhal kunnen de kinderen ook naar buiten, zo ontstaat er een binnen/buiten speelplaats.

Ook hebben wij twee prachtige zespersoons buggy’s met babyzitjes! Dus we kunnen een heerlijke wandeling maken!

Kinderopvang Purkie is centraal, nabij uitvalswegen, gelegen in IJsselstein, aan de panoven 62.