post

Vacature pedagogisch medewerker!

Word jij onze nieuwe pedagogisch medewerker?

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste collega’s die passie hebben voor het vak, van aanpakken weten en inzetbaar zijn binnen onze kinderopvang, peuteropvang en BSO!

Ben je creatief, enthousiast en kun jij kinderen de ruimte geven voor hun eigen ‘ontdekkingstocht’?

Wie zoeken wij ?

Je bent in het bezit van een PW3-diploma of gelijkwaardig diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang.

Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten. Plezier heb je door te werken in een  creatieve omgang met kinderen en kunt de kinderen de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht. Met je initiatiefrijke houding ben je in staat een bijdrage te leveren aan een verrassende middag (BSO) of een gezellige dag door middel van het aanbieden van VVE (Peuterplein bij de kinderopvang groepen). Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

De Nederlandse taal beheers je uitstekend en je kunt ook kritisch naar jezelf kijken. Je bent verzorgend, betrokken, sensitief, enthousiast, loyaal en neemt je werk serieus. Je voelt je thuis in een creatieve en persoonlijke omgeving. Daarnaast beschik je over een ruime pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen en bent ervaren en geïnteresseerd in het verder ontwikkelen van onze pedagogische visie.

Wat bieden wij?

Kinderopvang Purkie is gevestigd in een sfeervol pand in IJsselstein, gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen. Onderscheidend is onze speelhal volkomen ingericht voor het speelplezier van de kinderen.

Wij bieden onze medewerkers bestaanszekerheid, uitdaging en afwisseling door;

  • een arbeidscontract volgens de CAO Kinderopvang;
  • contract uren in overleg;
  • een marktconform salaris;
  • inspraak en zelfstandigheid;
  • adequate begeleiding op maat;
  • mogelijkheden voor medewerkers met nieuwe ideeën;
  • afwisselend en uitdagend werk door het grote aanbod van creatieve activiteiten.

Enthousiast?

Ben je enthousiast over de functie en herken je jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Overtuig ons in een schriftelijke motivatie waarom jij klaar bent voor deze functie en waarom je bij onze organisatie past!

Wil jij een leuke baan en wil je werken in een kleine, maar professionele en ambitieuze organisatie?

Schrijf ons dan een gemotiveerde sollicitatiebrief. Deze kun je richten aan:

Mascha Jungerius, Panoven 60, 3401 RB IJsselstein
of per e-mail naar info@kinderopvang-purkie.nl