Peuterspeelzaal (VE) De Eigenwijsjes (2-4 jaar)

Dit is onze peutergroep voor ochtend opvang van 08:30 tot 12:30 uur. Kinderen op deze groep zijn 2 tot 4 jaar oud en worden op deze groep spelenderwijs voorbereid op de kleuterschool. Opvang is op deze groep dan ook alleen tijdens de schoolweken. Kinderen op de Eigenwijsjes komen minimaal 2 ochtenden per week.

Elke ochtend zijn hier maximaal 14 kinderen. 

Elke maand werken we met een thema, waarbinnen de kinderen verschillende activiteiten krijgen aangeboden. Aan tafel eten we fruit in de ochtend en lunchen we met een lekkere boterham voordat de kinderen weer worden opgehaald.

We bieden de kinderen een gezellige ochtend waar ze op spelenderwijs leren om te functioneren in een groep met leeftijdsgenootjes. Samen spelen, samen delen, wachten op je beurt en vragen durven stellen. Natuurlijk zingen we liedjes, lezen we boekjes, doen we spelletjes en maken we prachtige knutselwerkjes. 

 

Heeft uw kind vanuit het consultatiebureau een VE indicatie gekregen? Dan kan uw kind ook terecht op deze groep. Neem daarvoor contact met ons op via planning@kinderopvang-purkie.nl of bel 030-6878617