Communicatie met ouders

We hechten veel waarde aan contact met de ouders van onze kinderen. Dat begint met een intakegesprek wanneer uw kind start op Purkie. Ieder kind heeft een eigen mentor, uw aanspreekpunt op de groep. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en bespreken we onder andere het slaap- en eetritme van uw kindje en eventuele bijzonderheden (denk aan allergieën of medicijngebruik).  

Op het moment dat u uw kindje komt brengen en ophalen, maken wij altijd even tijd voor een overdracht. Wij vinden het belangrijk om van u te horen hoe het met uw kindje gaat en om u aan het einde van de dag te vertellen hoe de dag op Purkie is verlopen.  

We maken gebruik van een online ouderportaal. Dit kunt u bekijken op uw computer of laptop, maar ook via een app op uw smartphone. In dit ouderportaal houden wij bij wanneer uw kindje slaapt en eet. Dit kunt u direct zien in het ouderportaal. Ook ontvangt u via dit portaal elke dag een berichtje over wat we die dag gedaan hebben. Daarnaast sturen we regelmatig foto's en video's. Om de maand versturen wij een nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, wat het thema is van de komende maand, belangrijke informatie en nog veel meer.  

Via dit ouderportaal kunt u ook berichten sturen naar de medewerkers van de groep, bijvoorbeeld als iemand anders uw kindje komt ophalen of als u een vraag heeft.