Oudercommissie

De oudercommissie van Purkie bestaat uit een groep enthousiaste ouders die zich inzet voor de belangen van ouder en kind. Vanuit de wet kinderopvang heeft de oudercommissie het recht Purkie te adviseren over de volgende onderwerpen:

  • Pedagogisch beleidsplan
  • Risico inventarisatie veiligheid en gezondheid
  • Openingstijden
  • De vaststelling of wijziging van een regeling inzake de behandeling van klachten
  • Prijs van de kinderopvang
  • Kwaliteitsbeleid met betrekking tot: aantal kinderen per leidster, groepsgrootte, opleidingseisen beroepskrachten in opleiding

Als u vragen of opmerkingen heeft voor de oudercommissie kunt u de ouders van de OC altijd even aanspreken. Ook is het mogelijk een brief in een van de OC brievenbussen te doen, deze vindt u op de gang bij de ingang van de Ukkies en de Hummeltjes en op de groep bij de Bijdehandjes.

De oudercommissie heeft een eigen e-mail adres: oc@kinderopvang-purkie.nl

Onze oudercommissieleden:

Vera Oudercommissie Kinderopvang Purkie

Ik ben Vera, mama van Fenna (Ukkies, geb. juli 2017) en van Nora (Hummeltjes/ Bijdehandjes, geb. maart 2019). Sinds begin 2020 ben ik aangesloten bij de oudercommissie. Het is fijn om mijn perspectief als ouder zichtbaar te maken voor de organisatie waar mijn kinderen elke maandag en dinsdag met veel plezier naar toe gaan.

Ik werk 4 dagen in de week als applicatiespecialist van het elektronisch patiëntendossier van het Amsterdam UMC. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Wandelen, fietsen, speeltuinen met de kinderen en terrasjes zijn aan mij wel besteed!

Esmee OC kinderopvang Purkie

Ik ben Esmée en ben sinds november 2020 lid geworden van de oudercommissie. Ik ben in 1992 geboren en ben een echte IJsselsteinse. Afgelopen zomer (2020) zijn mijn man en ik trotse ouders geworden van ons zoontje Scott. Scott komt twee dagen per week bij Purkie.

 

Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik graag als ouder betrokken wil zijn bij de organisatie waar mijn zoontje veel tijd door brengt. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om de kersverse ouders die hun kindje bij Purkie brengen te vertegenwoordigen. Je laat ten slotte jouw kostbaarste bezit in handen van een ander en ik wens alle ouders het vertrouwen toe zoals wij dit ervaren bij Purkie.

Ik hoop met een gezonde dosis humor en creativiteit bij te kunnen dragen aan leuke activiteiten voor de kinderen en de leidsters.