Oudercommissie

De oudercommissie van Purkie bestaat uit een groep enthousiaste ouders die zich inzet voor de belangen van ouder en kind. Vanuit de wet kinderopvang heeft de oudercommissie het recht Purkie te adviseren over de volgende onderwerpen:

  • Pedagogisch beleidsplan
  • Risico inventarisatie veiligheid en gezondheid
  • Openingstijden
  • De vaststelling of wijziging van een regeling inzake de behandeling van klachten
  • Prijs van de kinderopvang
  • Kwaliteitsbeleid met betrekking tot: aantal kinderen per leidster, groepsgrootte, opleidingseisen beroepskrachten in opleiding

Als u vragen of opmerkingen heeft voor de oudercommissie kunt u de ouders van de OC altijd even aanspreken. Ook is het mogelijk een brief in een van de OC brievenbussen te doen, deze vindt u op de gang bij de ingang van de Ukkies en de Hummeltjes en op de groep bij de Bijdehandjes.

De oudercommissie heeft een eigen e-mail adres: oc@kinderopvang-purkie.nl

Onze oudercommissieleden:

Esmee OC kinderopvang Purkie

Esmée


Ik ben Esmée en ben sinds november 2020 lid geworden van de oudercommissie. Ik ben in 1992 geboren en ben een echte IJsselsteinse. Afgelopen zomer (2020) zijn mijn man en ik trotse ouders geworden van ons zoontje Scott. Scott komt twee dagen per week bij Purkie.

 

Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik graag als ouder betrokken wil zijn bij de organisatie waar mijn zoontje veel tijd door brengt. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om de kersverse ouders die hun kindje bij Purkie brengen te vertegenwoordigen. Je laat ten slotte jouw kostbaarste bezit in handen van een ander en ik wens alle ouders het vertrouwen toe zoals wij dit ervaren bij Purkie.

Ik hoop met een gezonde dosis humor en creativiteit bij te kunnen dragen aan leuke activiteiten voor de kinderen en de leidsters.

Lisanne


Ik ben Lisanne, mama van Noé (juni 2017 en zit dus op de basisschool) en Levi (november 2019) die bij de Bijdehandjes speelt. Ik ben sinds de zomer van 2019 lid van de oudercommissie. Ik vind het belangrijk om namens alle ouders een rol te kunnen spelen bij het reilen en zeilen van Purkie en onze stem te laten horen.

 

4 Dagen per week werk ik als project manager bij KLM en als ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om, met of zonder kindjes, op pad te gaan, zowel dichtbij huis als (wat) verder weg.

Kitty Verhoef Kinderopvang Purkie

Kitty


Mijn naam is Kitty en ik ben de moeder van Iris (aug 2019). Iris gaat iedere vrijdag naar de Bijdehandjes, hiervoor zat ze bij de Hummeltjes. Ik ben sinds oktober 2021 lid van de OC omdat ik graag meer betrokken ben bij hoe Purkie de opvang regelt voor onze dochter en omdat ik het belangrijk vind om mee te mogen denken en de leidsters te waarderen die zo lief en leuk voor alle kindjes zorgen.

Inge Kinderopvang Purkie oudercommissie

Inge


Ik ben Inge, de mama van Gideon (Hummeltjes, geboren maart 2021). Gideon gaat 4 dagen per week met veel plezier naar Purkie. Omdat hij zoveel tijd bij Purkie doorbrengt, vind ik het belangrijk om als ouder meer betrokken bij te zijn. Dus heb ik me begin 2022 aangesloten bij de oudercommissie om mijn steentje bij te dragen aan de organisatie die zoveel dagen de zorg voor mijn liefste bezit op zich neemt.

 

Ik werk 4 dagen in de week voor het Ministerie van Defensie als kennismanager. Op mijn mamadag ga ik gezellig met Gideon zwemmen of wandelen we het centrum van IJsselstein in.